Kurz

BODYFORMING

BODYFORMING
Jindřiška  - BODYFORMING

Jindřiška

kruhové cvičení a tabata

22.09.2022
17:30 - 18:30
Penalizační zóna od 21.09 17:30
Cena kurzu 2185 Kč
Lekce 1 / 19
Cena lekce 135 Kč

Už dlouho si říkáš, že je potřeba začít něco dělat? Hýbat se a prostě se do toho nedokopeš? Chceš začít cvičit a nevíš, kde vlastně začít? Tak na nic nečekej a přidej se k nám.

O jaké cvičení se jedná?

Jedná se o silové cvičení s kondičními prvky, primárně s vlastní vahou a dalšími pomůckami. Dbám hlavně na správnou techniku každého cviku a na zdravotní přínos do běžného života. Velká většina populace má problémy s pohybovým aparátem, zapříčiněné špatnými pohybovými stereotypy. Proto se společně zaměříme na odstranění Tvých dysbalancí. Vše důkladně vysvětlím a ohlídám, jestli cvik děláš správně. Také se dozvíš a naučíš, co můžeš dělat pro své zdraví ty sám i mimo tělocvičnu.

Pro koho je cvičení určeno?

Úplně pro každého, kdo má chuť se hýbat. Neboj se, vše Ti vysvětlím a naučím. Každý cvik se dá upravit podle Tvých potřeb a aktuální kondici. Vždy existují těžší a lehčí varianty cviku. Proto si u nás zacvičí jak začátečník, tak pokročilý cvičenec. Věk je opravdu jen číslo. Kdo chce, hledá cestu, kdo ne, ten hledá výmluvy. Ten vnitřní boj s vlastní morálkou a pohodlností máme všichni. Podstatné je, že pohyb je základní lidskou potřebou, nezbitou pro fungování všech procesů v lidském těle. Takže je to jen a jen na Tobě, kterou cestou se vydáš...

Proč cvičit s námi?

Skvěle se odreaguješ a uděláš něco pro své zdraví. Budeš se divit, jak rychle začnou mizet každodenní bolístky (záda, koleno apod.). Poznáš nové lidi, budeš mít více energie a jako bonus se budeš zase cítit skvěle ve svém těle! Pokud bys rád přišel, napiš mi a já ti zarezervuji místo.

Takže už žádné další: "Začnu až od příštího týdne, až budu mít více času,...". Moc dobře víš, že s tímto přístupem nezačneš nikdy!

Udělej ze svého zdraví prioritu, na nic nečekej a přidej se k nám!!

Již proběhlo

Sdílet kurz BODYFORMING na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)